Harjoitukset tällä hetkellä ovat Ahmolla Yara-areenassa tai tekonurmella kolme kertaa viikossa tiistaisin klo 18.15 - 19.30, torstaisin klo 18.15-19.30 ja sunnuntaisin klo 18.00 - 19.30. Tiistaina harjoitukset ovat Ahmon tekonurmella, torstaina ja sunnuntaina Harjamäki, Innocum 1-kentällä
Tervetuloa mukaan!

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Siilinjärvi, Ahmo
Sarja Dn
Jäseniä 23
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Ada

Hei kaikille!
Kiitos kuluneesta kaudesta valmentajille, pelikavereille ja muulle taustaryhmälle. Ada jää säbäkauden ajaksi talvitauolle jalkapallosta ja palaa maaliskuussa jalkapalloilemaan.Olemme puhuneet asiasta taustaryhmän kanssa.Mielellään Ada tulee joukkueen kauden päättäjäisiin, jos ne järjestetään.
Hyvää syksyä!
t.Ada perheineen

Saga

Moikka perhe Kaikkonen! Kiitos meidän perheen puolesta kuluneesta kaudesta ja kaikkea hyvää säbä-kaudelle ja muutenkin elämään. :) terv. Outi, Saga, Smilla, Olga ja Markus. :)

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Sirpa Hyttinen, sirpa.hyttinen@dnainternet.net, 040-533 7283 tai valmentajat Simo Kuhmonen, Jarmo Parviainen ja Arimo Länsivuori

Joukkue harjoittelee  kolme kertaa viikossa Ahmolla YARA-areenassa tai tekonurmella. Lisäksi kesäisin Harjamäessa.

Kesäkuun alusta vuorot ovat seuraavat

Tiistaisin klo 18.15 - 19.30, Ahmon tekonurmi

Torstaisin klo 18.15 - 19.30, Innocum 1, Harjamäki